centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is ...

Welkom op de website van De drie ringen ! 

De lente neemt langzaamaan het regime over en we gaan dan ook met vernieuwde energie en op volle kracht verder. Hopelijk blijft u onze activiteiten goed bezoeken, want we mogen ons, tot nu toe, verheugen in een, voor het derde jaar op rij, stijgend aantal deelnemers. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. U vindt blijkbaar net als wij, dat we voor 2017/2018 een heel mooi programma hebben samengesteld! We hopen dan ook u binnenkort (weer) te mogen begroeten.

Vrijdagmiddag 23 maart gaan we de keuken in voor een workshop KOKEN IN DE TIJD VAN DE REFORMATIE waar we zullen proeven hoe het middeleeuwse voedsel smaakte. Vrijdagmiddag 30 maart voert de eerste voorjaarwandeling: 'RÈNGELOATE OP DE BERG' ons naar Sweikhuizen. We beginnen de maand april met een lezing op woensdagvond 4 april, door de historicus Jaques Silvertant :MYSTERIES VAN DE CAESTERTGROEVE, over de uitgravingen in het Plateau van Caestert tussen Maastricht en Luik. Dinsdagavond 10 april komen Riny van Vlijmen en Jan Leemans opnieuw naar het zuiden en deze keer met een audiovisuele presentatie over het wereldberoemde TAPIJT VAN BAYEUX. Op donderdag 19 april zijn we welkom in de ABDIJ VAN BERNE waar we ontvangen zullen worden door abt Denis Hendrickx. Vrijdagmiddag 20 april gaan we weer wandelen in het GELEENBEEKDAL om op maandag 23 april in Vaals op zoek te gaan naar de sporen van DE REFORMATIE IN DE EUREGIO.

Via de kopjes in de bruine balk hierboven, vindt u een compleet overzicht van al onze activiteiten. 

Uw familie, vrienden en buren zijn eveneens van harte welkom dus breng ze mee! En voor wie De drie ringen nog nieuw is: we kijken er naar uit binnenkort kennis met u te maken op een van onze bijeenkomsten. We verheugen ons op uw komst!  

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u laat weten dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DE KOMENDE WEKEN OP EEN RIJTJE:

Om een indruk te krijgen van onze activiteiten kunt u ook eens een kijkje nemen bij de TERUGBLIKKEN

Op deze website is steeds de meest actuele Informatie te vinden. Bovendien geven we 10 maal per jaar een Nieuwsbrief uit. 

Bij de start van een nieuw seizoen geven we ook een papieren Programmaboekje uit dat bij al onze activiteiten ruim voorhanden is en dat we aan belangstellenden per post kunnen verzenden. In verband met milieu-overwegingen en portokosten proberen we zo veel mogelijk mensen 'digitaal te bedienen' maar als u het op prijs stelt zullen we u met genoegen ons Programmaboekje toesturen.

Mocht U belangstelling hebben voor onze Nieuwsbrief of ons Programmaboekje dan kunt u dat te kennen geven door het formulier in te vullen dat u door het aanklikken van een van beide linken vindt.