REIS NAAR TAIZÉ en CLUNY

Begin mei 2017 reizen we naar Taizé, in het zuiden van de Bourgogne waarheen jaarlijks duizenden jongeren een pelgrimage van hoop en verzoening maken. We vertrekken op vrijdag 5 mei en komen woensdag 10 mei weer terug. We reizen samen in een personenbusje (maar reizen op eigen gelegenheid is ook bespreekbaar) en verblijven in gîtes waar we voor onze eigen maaltijden kunnen zorgen.

Het programma zullen we in overleg met de deelnemers samenstellen, maar we zullen gebedsdiensten in de Communiteit van de Broeders van Taizé bijwonen, en er zal een ontmoeting met leden van de communiteit plaatsvinden waarna we daar zullen deelnemen aan de middagmaaltijd. Verder zullen we ook een aantal meer profane bestemmingen bezoeken in de prachtige Zuid-Bourgogne. Te denken valt aan de middeleeuwse stad Cluny met de resten van wat ooit de grootste kerk van Europa was en haar typisch franse zaterdagmarkt, het kasteel van Cormatin of Pierreclos, de grotten van Azé of Blanot, of één van de vele caves waar heerlijke Bourgogne- en Maconwijn te proeven valt.

Benieuwd hoe ons Reisprogramma in mei 2017 eruit ziet? Klik HIER.

Meer informatie over  Communiteit van Taizé.

Op dit moment is de groep voor mei 2017 vol maar bij voldoende belangstelling zullen we in mei 2018 deze reis herhalen. U kunt zich daarvoor hieronder nu al vooraanmelden. 

DATUM

5 - 10  mei 2017

LOKATIE

TAIZÉ (Bourgogne, Frankrijk)

CONTACTPERSOON

Orma de Graaf (0640604064)

KOSTEN

onder voorbehoud: €400 (op basis van 2 personen per kamer)à € 500 (op basis van 1 persoon per kamer) per persoon voor een 6 daagse reis.

AANMELDEN

De aanmelding is gesloten maar u kunt zich HIER reeds aanmelden voor de reis in mei 2018.