centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is ...

REIS NAAR TAIZÉ

Van vrijdag 4 tot en met woensdag 9 mei 2018 reizen we weer naar Taizé, in de Zuid-Bourgogne waarheen jaarlijks duizenden jongeren een pelgrimage van hoop en verzoening maken. 

Wij verblijven in gîtes (appartementjes) in het dorpje Cortevaix in de buurt van Taizé. We zullen daar onze eigen maaltijden verzorgen. Het programma zullen we in overleg met de deelnemers samenstellen, maar we hebben het voornemen om, behalve de gebedsdiensten in de Oecumenische Communiteit van de Broeders van Taizé, ook een aantal profane bestemmingen te bezoeken in de prachtige Zuid-Bourgogne.

Te denken valt aan de middeleeuwse stad Cluny met de resten van wat ooit de grootste kerk van Europa was en haar typisch franse zaterdagmarkt, het kasteel van Cormatin of Pierreclos, de grotten van Azé of Blanot, of één van de vele caves waar heerlijke Bourgogne- en Maconwijn te proeven valt.

Als u met ons mee wilt gaan dan weten we dat graag zo snel mogelijk. Als er voldoende deelnemers zijn kunnen we een busje huren, maar reizen op eigen gelegenheid behoort ook tot de mogelijkheden.

De kosten zullen liggen tussen de € 400 en € 450 per persoon op basis van verblijf in een tweepersoonskamer

Voor een indruk van de reis van 2017 kunt u HIER kijken.

DATUM

4 - 9 mei 2018

LOKATIE

TAIZÉ (Bourgogne, Frankrijk)

CONTACTPERSOON

Orma de Graaf (0640604064)

KOSTEN

Onder voorbehoud: € 400 à € 450 per persoon voor een 6-daagse reis met het vervoer per busje en de zelfbereide maaltijden inbegrepen op basis van verblijf in een tweepersoonskamer

BELANGSTELLING KENBAAR MAKEN

De reis voor mei 2018 is volgeboekt, maar u kunt HIER wel uw belangstelling aangeven voor de TAIZÉ-reis van 7 tot 12 met 2019.

U kunt uw belangstelling kenbaar maken door onderstaand formulier in te vullen.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier verdwijnt hebben wij het ontvangen.

 

Dank u wel voor uw belangstelling. Wij zullen contact met u opnemen.