centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is ...

BEZOEK MOEDERCENTRUM DE HEKSENKETEL 

Opnieuw brengen we dit jaar een bezoek aan moedercentrum de Heksenketel want onze eerste kennismaking vorig jaar smaakte naar meer. Het moedercentrum werd in 1996 gestart door een groep vrouwen in de Heerlense wijk Zeswegen. Het moest een plek worden waar vrouwen, afkomstig uit alle culturen, religies en rassen elkaar kunnen ontmoeten, samenwerken en zich ontwikkelen.

 

Inmiddels is Moedercentrum de Heksenketel een plek vóór en dóór vrouwen met een scala aan activiteiten, zoals een 2e hands kledingwinkel, kinderopvang die deelname laagdrempelig maakt, Nederlandse conversatieles, yoga, hulp op maat bij het invullen van formulieren, creatieve workshops, wandelingen en spirituele thema-avonden. Maar ook een plek waar je gewoon kunt binnenlopen voor een praatje, wat gezelschap of een kopje koffie.Wij mogen een middagje aansluiten en zijn om 12:00 uur voor de gezamenlijke lunch uitgenodigd.

Na de lunch volgen we samen met een aantal aanwezige vrouwen van de Heksenketel een workshop: ‘ het maken van een collage aan de hand van een thema’. De workshop duurt tot ongeveer 15:00 uur en voor de  benodigde materialen wordt gezorgd. Al werkend is er ruimschoots mogelijkheid tot onderling gesprek. Hopelijk kunnen we weer van elkaar leren.

De workshop wordt, evenals vorig jaar verzorgd door Esmeralda Thieman. Zij is al jaren actief betrokken bij De Heksenketel en haar spontane en soepele begeleiding is ons prima bevallen!

DATUM

Donderdagmiddag 16 november 2017

TIJD

11:50 – 15:00 uur. NB wees ruim op tijd i.v.m. de lunch!

LOKATIE

Moedercentrum ‘De Heksenketel’, Mijnzetellaan 6, Heerlen  

WORKSHOP

Esmeralda Thieman

CONTACTPERSOON

Gard en Mia Verstegen

DEELNEMERSBIJDRAGE

€ 10,00 inclusief materiaal en lunch

AANMELDING

Liefst vóór 5 november 2017

U kunt zich hiervoor aanmelden door onderstaand formulier in te vullen en naar ons te verzenden. 

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier verdwijnt hebben wij het ontvangen.     

Dank u wel voor uw aanmelding. Wij zullen u er ongeveer een week van tevoren aan helpen herinneren.