BEZOEK AAN MUSEUMPARK ORIENTALIS

Museumpark Orientalis is een openluchtmuseum, in de Heilig Land Stichting bij Nijmegen. Het is een soort geschiedenisboek waar je doorheen kunt lopen, veel leuker dan Internet. Er is een Arabisch dorp, een Romeinse herberg, een Karavanserai enzovoort. Verder een binnen-museum, en een apart gedeelte met de Hof van Olijven, Golgotha en het Heilig Graf. En u kunt boodschappen doen in de hoofdstraat van Jerusalem.

Museum Orientalis is eenvoudig te bereiken met openbaar vervoer (denk aan uw ov-jaarkaart) en we stellen ons dan ook voor om gezamenlijk te reizen vanaf station Sittard. Wie liever zelf met de auto wil gaan, wordt om 11:15 uur bij de ingang van het Museumpark verwacht.

Makkelijke schoenen verdienen aanbeveling; bij de ingang zijn enkele rolstoelen te huur. Verder is er gelegenheid om gezamenlijk te lunchen. Meldt u zich dus tijdig aan in verband met de reservering.

DATUM

Woensdag 31 mei 2017

VERTREKTIJD

09:00 uur NS station Sittard

TERUGKEER

19:17 uur NS station Sittard

LOKATIE

Profetenlaan 2, 6564BL Heilig Land Stichting

BEGELEIDING

Joke Gehlen - Springorum

CONTACTPERSOON

Joke Gehlen - Springorum

DEELNEMERSBIJDRAGE

Inclusief entree, kopje koffie bij aankomst en lunch. Exclusief reiskosten MET Museum Jaarkaart € 15,00, ZONDER Museum Jaarkaart € 25,00

AANMELDING

Liefst vóór 5 mei 2017

 U kunt zich helaas niet meer aanmelden.