WORKSHOP VERHALEN SCHRIJVEN

We hebben Frans Wolswijk opnieuw bereid gevonden om, aan de vooravond van de Boekenweek, voor ons een workshop te verzorgen.

Deze keer gaan we samen aan de slag met het schrijven van een kort verhaal. Deze creatieve schrijfworkshop is bedoeld voor iedereen die de eerste stappen wil zetten op weg naar het schrijven van een kort verhaal, maar ook voor diegenen die al ervaring hebben met verhalen schrijven en die het leuk vinden om aan de hand van een oefenopdracht de pen weer eens op papier te zetten. We gaan schrijven op prachtige en inspirerende locatie van het Clemensdomein in Oud-Merkelbeek, dat alleen al een bezoek waard is! Na afloop van deze workshop heb je inzicht in de belangrijkste aspecten van een kort verhaal en heb je de eerste contouren voor een eigen verhaal op papier staan.

Onder andere via cursussen bij Script-plus en de opleiding aan de Schrijversvakschool heeft Frans Wolswijk, docent creatief schrijven,  zich ontwikkeld als hobby-schrijver. Later volgde hij de landelijke opleiding tot docent creatief schrijven. Hij beleeft het meeste plezier aan de onverwachte invallen die je als schrijver ten deel kunnen vallen: zaken die je al schrijvend komen aanwaaien en waardoor de puzzelstukjes van een verhaal of een gedicht – zonder dat je het vooraf zo hebt bedacht – op hun plaats vallen en er verrassende betekenis ontstaat.

DATUM

Donderdagochtend 23 maart 2017

TIJD

10:00 - 12:30 uur

LOCATIE

Clemensdomein, Groeneweg 2-4, Brunssum

INLEIDING

Frans Wolswijk

CONTACTPERSOON

Orma de Graaf

DEELNEMERSBIJDRAGE

€ 10,00 inclusief een kopje koffie of thee

AANMELDING

U kunt zich nog aanmelden

U kunt zich hiervoor aanmelden door onderstaand formulier in te vullen en naar ons te verzenden. 

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier verdwijnt hebben wij het ontvangen.

Hartelijk dank voor uw aanmelding, wij zullen u er ongeveer een week van tevoren aan helpen herinneren.