BEZOEK AAN 'DE HEKSENKETEL'  MOEDERCENTRUM ZESWEGEN HEERLEN

MET GEZAMENLIJKE LUNCH EN EEN WORKSHOP

In 1996 besloot een groep vrouwen, in de Heerlense wijk Zeswegen, een Moedercentrum op te richten. Het Moedercentrum moest een plek worden waar vrouwen, afkomstig uit alle culturen, religies en rassen, elkaar zouden kunnen ontmoeten, samenwerken en zich ontwikkelen.

Inmiddels is Moedercentrum ‘de Heksenketel’ een plek voor ontmoeting, ontspanning en ontwikkeling, gerund door en voor vrouwen. 

Je kunt gewoon binnen lopen voor een praatje. Maar er is ook een winkel voor tweedehands kleding. De altijd aanwezige kinderopvang maakt deelname laagdrempelig. Men kan er terecht voor, onder andere, Nederlandse conversatieles, yoga, hulp op maat bij het invullen van formulieren, creatieve workshops, wandelingen en spirituele thema avonden.

We bezoeken dit centrum op 1 december en beginnen met deelname aan de dagelijkse lunch. Daarna is er, samen met een aantal aanwezige vrouwen van de Heksenketel, een creatieve workshop: ‘platte stenen op hout’. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de vrouwen van de Heksenketel en met deze vorm van welzijnswerk.

De workshop wordt gegeven door Esmeralda Thieman. Zij is al enkele jaren betrokken bij het moedercentrum. Ze is lid van de Programmagroep, bestuurslid, geeft creatieve workshops en organiseert wereldlunches. Spontaan en extravert zijn twee woorden die Esmeralda goed beschrijven.

DATUM

Donderdagmiddag 1 december 2016

TIJD

11:50 - 15:00 uur

LOKATIE

Moedercentrum ‘De Heksenketel’,  Mijnzetellaan 6, Heerlen

WORKSHOP

Esmeralda Thieman

CONTACTPERSOON

Gard & Mia Verstegen

DEELNEMERSBIJDRAGE

€ 10,00 inclusief lunch en workshop

AANMELDING

Liefst vóór 20 november 2016

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden 

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier verdwijnt hebben wij het ontvangen.

Hartelijk dank voor uw aanmelding! Wij zullen u er ongeveer een week van tevoren aan helpen herinneren.